EESYA

AARIZ

Friday, July 16, 2010

Sabtu.. Bilik.. Katil.. Almari..

Ingat pasal entry nih? Pasal nak carik katil kat eesya kan.. hehe.. punya laa lama proses mencari.. semalam tamat suda...

Sekarang tengah menggodam bilik dia sementara tunggu katil dan lemari dia sampai..


Semua sudah dicabut sebab nak placed the new bed kat tepi dinding nih.. Nanti carik dinding lain pulak untuk tampal..


Dulu playroom jer.. so boleh ler letak banyak2 toys.. nanti pasni semua kena masuk parking lot memasing yer eesya.. segala kereta, helikopter kamu tu...


Elephant ni pun kena letak parking elok2 pasni.. tak leh duk tetengah bilik dah okies...


Tent ni rasanya kena berpindah umah maktok laaa kot.. hahaha.. cam tak muat jer rasa... takpe.. kita tunggu dan lihat satgi camne...


Tetiba dalam hati cam gedik nak pi beli cat kaler pink pulak.. hahaha.. sempat ke nak cat sorang2 bilik budak nih? Lori nak sampai kul 2 pm katanya..

I think I got a good deal smalam.. murah jer set almari dgn katil dan tilam.. but dapat laa kriteria yang kitorang nak tuh.. warna putih, n plain.. nanti boleh ler beli sticker princess ke mickey ke tampal sendirik... hehe.. tapi bukan beli kat twinsbaby.. sebab masa pi twinsbaby tu, dah tak banyak choice..

Ok... sambung nak mop lantai bilik pulak...

2 comments:

  1. uwaaa....penat umi lekat suma tuh mama cabut aaa!!! grrr!!!

    ReplyDelete
  2. sila baca ayat seterusnya..

    "Nanti carik dinding lain pulak untuk tampal.."

    hahaha.. tunggu umi balik ler untuk buat seperti di atas okies... muahahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails