EESYA

AARIZ

Friday, July 16, 2010

I Love U too..

Rasa berbaloi penat lelah angkut barang-barang Eesya semua, pindahkan ke bilik satu lagi, buang karpet yang dah lama berabuk kat bawah cam snow dah rupa, vacuum, mop 2 kali.. bila budak kecik ni masuk2 bilik tu dan happy sesangat tengok bilik dia..



Bagi yang tak paham dia cakap apa tuh.. Meh nak translate..

"Mama dah clean dah... oohhh.. Wow... That's cool.. Thanks.. I love you.."

I really really really love love u too Eesya... Muahhhh...

p/s: Terpaksa gak nengok dia buat persembahan Twinkle Twinkle Little Star.. hahahaha

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails