EESYA

AARIZ

Tuesday, July 27, 2010

Mari Mengaji.. :p

Currently, Eesya is in the mood of this video EVERYNIGHT... Adoi... Sebelum tido jer haruslah bukak Youtube kat handphone and kasik dia tengok.. Bukan sekali dua.. Mau dekat 7-8 kali duk ulang tayang pun satgi dia cakap "Eesya nak tengok kakak abang nyanyi2 solat2.." Kalau bab2 keagamaan camni semua dia kata SOLAT.. Hehe..

Tapi Alhamdulillah... So far dia dah kenal dah "Alif di atas AA, Ba di ata BAA" tu.. Siap boleh tunjuk2 lagi "Alif banyak2.. Ba banyak2" kat part ada 3 AA dan 3 BAA tu.. Yang lain tu dia boleh ikut gak cuma ada part yang cam konpius skek AA ke BAA ke sebab lagu tu cam laju.. :p


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails