EESYA

AARIZ

Monday, July 26, 2010

Main Slide Memang Seronok... Tapiiii.....


Main slide memang seronok ya kawan2... Tatau aaa sapa yang kata main slide ni tak seronok... Memang laa rugi kalau tak suka main slide...



Tapi kalau tengok gambar Eesya main slide ni, jangan ler tertipu yer.. Dia memang suka main slide.. Tapi cara dia main slide memang laaa lain dari orang lain skek.. Disebabkan oleh kegayatan beliau yang melampau tu, mari kita sama-sama melihat cara bermain slide oleh Cikgu Eesya...


Dari kiri: Mula2 kita duk kat tetengah camni.. budget laa setakat mana ketinggian yang anda berani... Pastu panjat dari tepi camni.. Pastu duduk.. Pastu slide lah ke bawah... Hahaha.. Cara ini adalah sangat sesuai untuk orang yang gayat cam saya...

Tapi hari tu saya tersilap langkah ... Disebabkan saya tengok ada sorang abang ni panjat rileks jer tangga tu, saya pun panjat laaa... Sekali bila sampai kat atas, saya sangat takut.. Tatau nak buat apa.. Lalu saya pun menjerit meminta tolong...




Hahahaha... Sabaq ja dengan Budak Eesya nih sebenarnya... Benda lain berani kemain.. Bila mai tang ketinggian, confirm FAILED.... Takpe.. Pelan-pelan nooo... Nanti lama-lama ok laa kot.. Jangan gayat terlampau sampai nak pijak balkoni rumah pun tak berani sudah..


Wajah terseksa terkandas atas slide.. Camni punya orang pun ada ka? Hahahaha

5 comments:

  1. haha lawak la eesya ni...nanti belajar ngan haikal la terjun slide macammana tau....please help me!...amboi sedap ja bunyi eesya cakap. ..mat saleh ...haikal balik sekolah satgi ...makcik tunjuk vidio ni tau eesya...bagi haikal belajar cakap please help me...hihi...mesti haikal heran, awatla eesya gayat sgt ni...hihi...nanti ultraman tolong ok...kawai eesya!

    ReplyDelete
  2. adik ~ tatau aaa mai mana gayat sampai camni..

    norlin ~ hahaha.. haikal terer eh bab terjun2 nih? Eesya mmg camni.. Jenuh buat macam2 takmo kasik gayat.. Dulu dah kurang dah.. Sekarang jadik balik...

    ReplyDelete
  3. Aku usaha gak nk tgk video ni sbb nk tgk Eesya speaking hihi. Comel je. Sokmo je dia speaking ek even ko ckp Melayu dgn dia. Korg mmg speaking je ke dgn dia kt rmh?

    ReplyDelete
  4. Ina ~ Dia yang memandai sendiri.. banyak influenced dari channel playhouse disney tu.. ayat sebijik2 dari kartun.. hahaha.. kitorang cakap melayu, kadang2 dia tak paham, mula laa mak pak kena translate english.. tapi banyaknya cakap BM jer dgn dia.. dia yg balas english.. penin.. bila dia cakap BM, bunyi sangat pelat yang pelik.. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails