EESYA

AARIZ

Tuesday, July 20, 2010

Upcoming Events...


Wahhh... banyak yer event yang sedang dilooking forward oleh tuan punya blog..
(ayat cam ape jer.. hahahaha)


Heboh buku start hari ni sampai Jumaat... Plan macam nak bawak Eesya jumpa Upin & Ipin.. Boleh gak tengok buku2 apa yang menarik.. mintak2 jadi laa.. yang payah tu bukan apa.. time petang camtu time Eesya tido.. so susah skek nak plan...



Next adalah PCFair.. lagiiiii.... 30 Julai - 1 Ogos.. Aim kali ni nak cari external hdd.. kalau dapat nak buh semua gambar2, video2 yang selama ni duk terperuk merata-rata tu..



Then, Pesta Konvo USM.. 4-8 Ogos.. Walaupun pesta konvo dulu2 lagi best, ada jual macam2.. sekarang cam dah kureng skek.. mintak2 tahun ni best balik.. hehe.. kot2 ler ada orang nak murah hati blanjer beli baju raya siap dah ke pulak.. *wink wink*

Yang penting, duit mau ada... apa mau, semua boleh beli.. asalkan ada duit.. hahaha..

DUIT DUIT.. Di mana kau DUIT?!~~

1 comment:

Related Posts with Thumbnails