EESYA

AARIZ

Sunday, April 4, 2010

Anak, Cucu, Cicit..

Oh... sapa2 yg suka tanya bila saya nak tambah lagi sorang anak, silalah memahami kekalutan saya di pagi hari.. di mana saya bukan saja perlu siapkan seorang anak (aleesya amani) untuk dihantar ke rumah maktoknya.. tapi kena siap2kan 2 lagi budak yang merupakan.............. cucu cicit saya? hahaha.. saya pun tatau nak istilahkan depa ni pangkat apa dah...

Eesya yg tgh minum susu on the way gi umah maktok.. ditemani dengan lagi 2 budak yg konon2 tgh minum susu gak tapi share satu botol susu? hahaha..

Boleh pagi2 saya kalut siapkan dia, salin diapers, buat susu apa bagai.. dia pun sibuk gak nak siapkan budak2 dua ekor tu.. "mama, botol nenen baby?" ... "mama, pampers baby?"... "mama, big baby?" sibuk tanya itu ini pasal anak2 patung beliau.. adehhh.. belum cukupkah tekanan kat mama nih eesya ooi??


Ibu mithali yg tengah check anak2 minum susu elok2 ke tak.. hehe


Ni laa cucu cicit saya tuan2 dan puan.. hahaha.. terpaksa ler terima kenyataan sekejap.. huahua

5 comments:

  1. haha bukan takat ada anak, cucu cicit comes with the package too. complete set betoi! hiks

    ReplyDelete
  2. haha.. scary kan? dah lah mintak nak kawin that day.. :p

    ReplyDelete
  3. ahakss..eesya...eesya..hang nih memang lawak..
    Anak kakak ima yang sulung pon camtu..mama dia kata..kat mana dia tak pernah tinggai anak patung dia tuh..merata dihusung nya..hahahahaa..

    ReplyDelete
  4. imma ~ budak pompuan mmg macam nih kot eh.. dulu awal2 aku risau gak.. sbb skek2 nak main ball jer.. dah cam rupa budak laki.. skrg ni dah pelembut dan penyayang plak.. haha.. hormon sudah bertukar..

    kak sarah ~ hehe.. dah beso dah.. tq2

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails