EESYA

AARIZ

Friday, November 6, 2009

One in a Million...

Selama ada rancangan One in a Million, aku mengaku.. aku hanya... hanya ke? ke tak pernah? mmg tak pernah pun duduk dan tgk siri tu dari awal sampai habis.. kalau tgk pun, sbb org lain pasang tv yg mana aku segan silu nak suh ubah channel? sebab apa? ntah ler.. aku lebih minat tgk csi, house, reaper dan sebagainya kot..

Tapi kali ni, tajuk di atas tiada kene mengena dgn tv show tu.. ini adalah anak aku yg aku rasa..mmg One in a Million lah.. hahaha.. perasan tul.. tapi yer ler.. mana aku nak carik eesya aku nih di mana2.. kalau ada sama pun, mesti mak pak depa takmo bagi kat aku kan?

Di bawah adalah video budak eesya buat persembahan di dalam swimming pool.. tajuk lagu yang cuba disampaikan adalah "Oh Eesya, Oh Abah" dalam bahasa melayu pelat.. :p Persembahan sekerat jalan sebab penyanyi cilik ini tertarik dengan bende lain.. hahaha

Terimalahhhhhhhh..........!!~~~

video

Sekian, terima kasihhhhhh!!~

11 comments:

  1. oo aca oo aba, haha.. weh, suara ko buat aku terkejut la, haha..

    ReplyDelete
  2. sweetnye anak hang...
    bg aku, anak sendiri mmg 1 in the million...
    walaupon aku xd anak lg, tp aku pon akan pkiaq bnd y sama cm hng ...
    hehe
    nak baby!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. layari web juai cekelat aku ni www.julz-choc.blogspot.com..macih

    ReplyDelete
  4. aien ~ haha.. aku sendiri pun terkejut masa mula2 tgk.. lupa lak nak letak warning.. kakakaka

    intan ~ hahaha.. sabo intan.. kang ada baby skrg, masalah plak.. kekeke.. ko jadik auntie kat eesya jer ler dulu ek.. hehe

    julie ~ kolam kat umah laa.. kolam mana lagi yg nak boleh dia melalak camtu.. hahaha

    ReplyDelete
  5. tu la mashie...aku jadik aunt eesya la dlu eh..tp stakat aku dok terserempak hng...xpenah nampak pon baby eesya..:)

    ReplyDelete
  6. hahaha... eesya disembunyikan di atas sebab keselamatan negara.. kalau nak jumpa kene request appointment dulu..kakakaka

    ReplyDelete
  7. wahhh bestnya eesya mandi pool. meh ajaq irfan skit, takut sangat budak ni ngn pool.

    ReplyDelete
  8. haha klaka je eesya ni lah so cute! ko ajar ke mash :D

    ReplyDelete
  9. drama mama ~ meh bawak irfan mandi dgn eesya.. mesti dah tak takut dah.. plus dapat new skill, mengarang lagu sendiri.. :p

    ina ~ tak kuase ler aku nak ajar nyanyi gitu.. baik aku ajar abc ke ape...hahaha

    ReplyDelete
  10. ish..geram lak tgk eesya nih..kalo jumpa khalysh nih tah hape la depa sembang nnt...rasa nya leh wat konsert kut...ahahaa

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails