EESYA

AARIZ

Monday, August 2, 2010

Banyak laa ko punya TOK AYAH...


Lepas keluar dari rumah maktok, on the way balik rumah kitorang yang atas kayangan tu, singgah kejap beli burger.. Sebab kang kalau dah naik atas kayangan tu, maleh dah nak turun beli apa2 untuk dinner.. Kedai burger depan kawasan perumahan maktok jer.. Memang selalu beli burger Abang Hassan ni sebab SEDAP..

Step yang slalu dibuat adalah:
1) Berhenti tepi jalan
2) Bukak tingkap
3) Laung kat Abang Hassan "Burger special 2 abang!" Abang Hassan akan jawab "Okies!"
4) Duk dalam kereta, main dengan budak Eesya
5) Burger dah siap, Abg Hassan hulur kot tingkap
6) Kasik duit
7) Bagi signal, cabuttttt...

Hari tu, sampai kat langkah ke-4.. dah prepare duit semua nak kasik kat Abg Hassan..

Tetiba ...

Eesya: Mama, Tok Ayah!! Tok Ayah!!

Mama: Mana? Takde pun... *sambil tengok keliling..*

Eesya: This... picture TOK AYAH!



Cesss.. Kalaulah picture Tok Ayah ko bebetul kat duit tu, alangkah indahnya kehidupanku Eesya.. Hahahahaha

6 comments:

  1. heheh.. walaupun dalam kertas itu bukan tok ayah.. kehidupan anda n eesay pun sudah terlalu indah :)

    ReplyDelete
  2. riezal ~ alhamdulillah.. komen anda telah membuatkan saya tersedar kenikmatan Tuhan yang selama ini dinikmati.. tapi tak disedari.. tq my friend...

    ina ~ dia mmg pun.. ada jer kasik aku gelak.. hehe

    ReplyDelete
  3. hahahhaha comeiii! irfan kalau tengok barney lagu grandpa dia kata tok abah dia gak. kalau kat duit tu betul tok ayah eesya...joli sakan la mama dia. hahahha

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hahahaha....x abeh2 lg ngn tok ayah dia....

    ReplyDelete
  5. bai ~ hahaha.. tu laa pasal.. memang joli sakan tak hengat dunia aaa...

    adik ~ kekeke.. kami siap toleh belakang semua.. kot2 laa ayah lalu dengan motor ke ape.. hahaha.. hampess sungguh...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails