EESYA

AARIZ

Thursday, August 12, 2010

MUSIMnya Datang Lagi...

Korang ingat DURIAN jer ada MUSIM?
NYAMUK pun ada laaaa...
Sekarang ni banyak gila nyamuk kat umah maktok..
Sambil mandi, hobi aku adalah menepuk nyamuk kasik mati..
Hahaha...
Rekod sekarang adalah 28 ekor dalam masa 15 minit..
Muahahaha..
Giler per Mashithah ni?
Tapi memang tak tahan aaa sambil mandi nyamuk duk terbang sana sini..
Memang kena penampar dengan aku...




Kematian secara berjemaah.. Korang rasa yang mana tok imam diorang?


Itu kira 1/5 jer dari jumlah keseluruhan..
Tapi ni sembur pakai Ridsect...
2-3 round aku sembur sebab geram nengok banyak sangat..
Semalam sampai geli nak lalu sebab atas lantai tu SANGATlah banyak jenazah-jenazah nyamuk..
Eesya sampai jalan jengket-jengket..
"Here also ada Mama! And here.. and here..."
Hahahaha.. Kecoh jer mulut cot cet cot cet dia tu...
"What happened Mama? Nyamuk sick? Wake up Nyamuk.. Wake up!!"
Adeh ler... Satu haru pulak nak terang kat dia kata nyamuk tu semua dah mati..

Kalau umah haku takde ler sebanyak ni sebab duk atas awan kan..
Nyamuk pun tak larat nak terbang tinggi2..
Kalau yang ada sekor dua tu, mungkin kategori NYAMUK BIJAK yang masuk UNIVERSITI sebab diorang tumpang naik lif sama.. :p

2 comments:

  1. mash!!!!!
    aku ingat je benci nyamuk..ohh aku pun nak buat entry satu pasal kisah ku dan nyamuk!!

    wahahah..(aku pun ade kegemaran aneh-pukul nyamuk byk2 pastu kumpul ramai2. puas ati aku)

    ReplyDelete
  2. hahahaha... tension bila tengok nyamuk banyak2.. aku rasa boleh naik blood pressure aku.. dulu masa zaman duk chatting irc sampai tetengah malam, memang aku tampo pastu kumpul tepi keyboard.. hahaha.. puas hati giler.. wahahaha.. (adakah aku pun aneh juga?) hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails