EESYA

AARIZ

Tuesday, August 17, 2010

Telinga Encik Pejoi yang Mahal... Dan Aleesya yang sibuk nak gi school...

Hahahaha... 2 in 1 punya entry hari ni... Sebab malas nak buat entry bebanyak... Dah seminggu camtu Encik Pejoi duk ngadu telinga dia sakit balik.. Dulu masa keje kat Dell, memang slalu sakit telinga.. Tatau aa sebab effect duk pakai headphone sentiasa ke ape.. Since then dia memang slalu sakit telinga.. Tapi this time dah teruk gak aa.. So temankan ler beliau pegi klinik ENT specialist kat Gelugor tu...

This is the 2nd time we've been there.. So dah tau aa Dr. Satish ni nak buat apa.. Prosedur lebih kurang.. Memuler tanya sakit apa, start bila, bla bla bla.. Pastu dia check and then suh baring atas katil tu untuk prosedur membersihkan telinga dari sebarang anasir2 luar.. Hahahaha..

Upacara mengorek telinga di bulan puasa.. Muahaha.. That chinese lady used to be my officemate.. Dah pencen.. Rupanya dia keje kat situ lak sekarang nih.. Rajin betul bekerja.. Kalau aku dah pencen, jangan harap aaa nak keje dah.. Alamak, dah melalut pulak.. Ok.. Kembali ke tajuk utama.. :p

Nampak cam rilek jer kan? Hahaha... Jap aku keluarkan video beliau tengah menahan seksa lak...

video
Nampak terseksa kan? Muahahaha


Ni aku mintak kat Dr Satish untuk tangkap gambar gegendang telinga Encik Pejoi.. Dah lepas cuci baru aaa nampak gegendang telinga dia dan bahagian dinding telinga yang bengkak tu... Patut aaa beliau duk sakit sakit.. Memang merah giler dalam telinga dia.. Korang nampak ke gegendang telinga Encik Pejoi tu? Tak nampak? Tak nampak kire alamat aaa tu.. Muahahaha...

Lepas upacara korek telinga tu, dapat laa segala ubat antibiotik, ubat tahan sakit dan ubat apa ntah lagi... Total cost adalah RM140... Hahahaha.. Hambikkk.. Camne aku tak kata telinga Encik Pejoi yang mahal? Orang lain korek telinga tak sampai singgit pun kan.. :p

Berbangga sat... Sebab? Berapa orang isteri dalam dunia ni yang pernah tengok gegendang telinga suami sendiri? Hahahaha.. Kalau takat tengok cuping telinga, tak yah berlagak ok? Hahahaha.. *giler ker aper Mashithah ni?*

*******************

Ni pulak citer kedua... Budak ni tetiba semalam duk mengorek harta khazanah dia yang menimbun tu.. Tetiba jumpa laaa balik bag Thomas dia nih.. Dah berabuk pun.. Jumpa2 tu duk buat laaa excited cam bag baru.. Hahaha.. Ntah hape-hape... Agaknya sebab dah tersimpan lama, dia pun dah lupa pasai bag nih...



Pastu duk bergaya laa pakai bag... "Eesya nak go school laaa Mama.. Eesya dah big gurl.." Ok...OK... Next year Eesya pi school ok.. Nanti mama register masuk school... Nak sangat konon.. Satgi silap-silap duk buat duk tepi pintu laa tunggu mama mai amik cam dulu.. Hahahaha

Boleh jadi model bag dak? Hahahaha




2 comments:

Related Posts with Thumbnails