EESYA

AARIZ

Monday, August 2, 2010

Kenikmatan yang Tuhan bagi... Priceless...

Makan Pizza Hut semalam.. sebab nak try Pizza Meatball yang baru tu..
Sambil2 tunggu tu, mula laa duk suh Eesya dan Abah dia posing.. haha..
Tapi sejak dah besar ni, Eesya dah pandai komen gambar yang kita amik..
Pas amik, memang kena tunjuk kat dia.. Selalunya memang dia kata tak OK laa..
Ada2 jer yang dia komen..
Pastu dia kata.. "Abah, say cheese again!" siap posing2 balik letak muka kat muka abah dia.. Hahaha..



Ni pulak bila cakap "Eesya, buat muka cute.. Buat muka cute pulak!"..
Terus dia posing camni.. Hahaha..
Sangat cheeky muka dia..



Pastu sup pun sampai... Ni rupa budak makan sup dalam mangkuk aiskrim.. Hahaha



Sebab amik kid's meal jugak, dapat satu goodie bag yang ada colouring book, sticker, crayon..
So elok2 tetengah makan dapat bag tu, terus takmo makan..
Colouring Time ler pulak.. Haishhh...


Siap meniarap kat situ buat cam umah dia sendiri tu.. Hahahaha.. Anak sapa laa tu...

Bila duk makan2 camni, bahagia2 camni, suka2 camni, gelak2 camni, baru tersedar sebenarnya nikmat yang ALLAH bagi selama ini adalah sangat sangat sangat PRICELESS..
Family, kasih sayang, kebahagian, kegembiraan itu...
Alhamdulillah..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails