EESYA

AARIZ

Sunday, May 9, 2010

Currently.. I'm Sophie Kinsella Fan...





Within 2 months, I managed to read all this.. kadang-kadang pulun tak hengat sbb nak tau ending.. haha.. sampai dak eesya once said to me "mama, i miss u laaa" bcoz the mama bolayan her b4 sleep.. muahaha.. sian anak aku...

The Shopaholic series sangat seronok membacanya walaupun kadang-kadang cam rasa geram jer dgn Becky tu yg suka spend tak tentu hala.. tapi she always, i mean.. all the time ler.. akan ada jer solution atau kejadian atau takdir ke apa.. yang menyelamatkan dia dari hutang piutang merepek beliau tu..

Yang lelain, 'Remember Me' pun sangat best.. just imagine tetibe woke up, 3 years dah berlalu.. tapi sebenarnya dia hilang ingatan dan dia lupa the last 3 years.. pastu yg best, sedar2, dah kawin dgn millionaire.. rupa sendiri dah lain sbb buat plastic surgery, jawatan dah tinggi.. mmg gilorsss aaa...then tetibe tau plak dia ada affair dgn lelaki lain.. wahahaha.. humuorous..

Last one, 'Can you keep a Secret?' masih dalam proses.. tapi nampak gaya pun best gak.. hehe.. sbb dia telah membocorkan rahsia segala rahsia dia yg ngarut marut atas flight kat passanger sebelah.. sbb dia nervous sangat naik flight.. end up, the stranger adalah Founder company dia keje.. hahaha.. sangat lawak..siap dia cakap coffee kat ofis adalah sangat tak sedap.. cam racun.. pastu tetibe mamat tu dtg lawat branch company dia, tukar semua coffee machine.. macam2 laaa.. sangat sangat sangat kelakar..

Ok.. dah panjang aku punya essay.. cam buat review lak.. haha.. sekian, mekasih..

2 comments:

  1. haven't gotten around to read the series. takut tak abeh2 baca haha. i kena baca buku yang ada lotsa actions and plots baru bole keep on reading. that's why i'm a big fan of buku2 pasal law ngn crime. hehe

    gila banyak buku u beli dalam 2 months! puas hati!

    ReplyDelete
  2. rasa, kalau baca buku crime sebelum tido, mau aku mimpi kang bunuh org ka apa.. hahaha.. kalau baca bab2 shopping ,at least tido mimpi shopping..heaven giler.. hahaha.. try aa bai.. :p

    haaa...itu pasal agak sengkek bulan ni.. tak cukup duit sendiri, dgn laki aku skali kena donate sbb bini dia duk bising nak habiskan the whole series.. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails