EESYA

AARIZ

Thursday, May 6, 2010

Percuma...dan baik untuk kesihatan...

Percuma sebab tak yah bayar tiket... baik untuk kesihatan adalah sebab mengeluarkan peluh... hahahaha... aktiviti yang sangat sesuai di kala petang2 ataupun weekend.. tambah2 plak kalau poket tgh kering sbb gaji lambat lagi.. tapi masih menggatal takmo duk diam2 kat umah.. hehe..


Eesya n Tok ayah @ Taman Metropolitan Relau... ni gambar 2 bulan dah kot.. dengar kata skrg dah siap renovate.. so blakang2 tu dah lawa...


"eesya, tgk! Bird!!!" kata tok ayah....


"Bebird banyak! one, two three, four...." eesya plak...


Exercise... swing your leg... 1...2..3... aik..tak buat pun.. duk tgk apa?


Patut pun..instructor buat dah terlebih canggih..mana eesya nak ikut... hehe...


Jom kita jalan plak... dari kiri cepat jalann!!!


hishhh... dia sempat lagi sambil jalan2 duk nyanyi2.. hehe


Tetibe... berlari... apsal? apa masalah? apa? apa?



Ohhhh... jumpa playground rupanya.. patut pun laju jer...besar gak kan playground dia...


Suka hati ler tu yer dapat main playground yer...


Tak peduli org kiri kanan...depan belakang dah...naik turun..naik turun sesuka hati beliau..


Sampai maktok kena pi iring laaa... haha...


Naik horse plak yaaaa...

Kesimpulan dia... taman metropolitan ni best... playground sangat besar... ada track untuk joging.. kawasan dia pun redup jer.. tetibe rasa berada bukan di penang yg bising dan hiruk pikuk itu... nampak aaa hijau2.. oksigen pun bersih aaa skek... sesuai untuk sefamily pegi rekreasi secara percuma...

Silalah!!~ hehehe

4 comments:

  1. haaaa....!!! yes yes yes...!!! WAJIB pi nih..lately nih asik duk sebut nak pi metropolitan jaa...nak kena pi jugak nii...

    This Sunday (lusa)..wajib nak pi beraerobik..jom joim nak...koling2 laa.. ;-)

    ReplyDelete
  2. haaaa... pi tak imma? hahaha.. aku pun dah lama tak gi sini.. ni gambar lama yg tiba2 bila duk clean up space pc, baru jumpa.. hahaha

    ReplyDelete
  3. haaa taktau plak ramai utilize this park. masa dok pi dulu2 macam tak ramai orang.

    the first phase of dev. of this park was funded by my old company. tapi rasa now MPPP dah take over kot. hehe

    ReplyDelete
  4. skrg ramai sangat ler bai.. tapi chinese aaa.. malay ni berapa kerat jer nampak...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails