EESYA

AARIZ

Sunday, May 16, 2010

Happy Mother's day.. Happy Teacher's day.. Happy Everyday..

Hehehe... wishing all of u happy everyday lagi senang kan.. banyak sangat day day bulan nih... Belia Day laa..Nurse Day.. heee~

So, how's your Mother's Day celebration? Mine is okay.. walaupun lambat seminggu.. hehe.. biasa laa.. encik suami kan bekerja time weekend mother's day.. so postpone laaa seminggu.. walaupun unplanned sebenarnya, tapi sbb encik suami bermurah hati nak blanjer, suh si wifey pilih nak makan apa for lunch, so kami pegi makan kat Aust*n Chase.. kan baru bukak kat Qbay tu.. so agak teruja aaa nak try.. tapi malangnya, ermmmm... sangat tak sedap ok.. hahahaha.. the spaghetti is sgt masam2 ya amat.. makan satu sudu haku dah tak lalu.. mujur ler order satu jer.. so tinggal gitu jer.. tapi encik pejoi kata sayang.. makan separuh pun takpe.. cuba gak makan separuh... tapi tak leh pegi.. last2 encik pejoi pejamkan mata, telan gak separuh.. hahaha... tapi coffee blended dia sedap gak.. ice tea, terus tak rasa apa.. huhu..

So keluar dari situ, encik suami cakap takpe ler.. dia blanjer makan lain.. sbb si eesya bising2 nak makan aiskrim, so encik suami bawak gi Bask*n Robbins.. belikan icecream cake..yummy!


Cubaan mensabotaj kek aiskrim mama... haha.. siap nak pakai sudu jer korek makan.. suka hati dia bile tgk kek..


Last2 mintak lilin, pasangkan untuk eesya tiup.. sangat happy.. sampai berkali2.. sapa yg sebenarnya mother's day nih eesya? tapi takpe ler.. kalau kamu takde, mama pun tak celebrate mother's day gak kan? hehe.. kire halal jer ler...


Mewakili mama potong kek..

Pas makan kek tu, yg tak habis, hahahaha.. bawak balik.. singgah subway tapau bawak balik.. balik umah, terus zzzzzzzzz... kekeke.. antara weekend yang best dalam hidupku.. thanks encik pejoi for blanjer me makan walaupun tak mampu nak habiskan.. last2 abang gak kena habiskan.. huhu.. Luv both of u so much!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails