EESYA

AARIZ

Tuesday, May 11, 2010

Duyung or Dugong?

I've mentioned before that every weekend i tried to bawak budak eesya to terjun into the swimming pool right? tapi slalunya hanya pegi kids pool yang mana dia dgn eksyen dan confident dan berlagak main2 kacau2 air sebab bukan tenggelam pun kan..

Lately.. sebenarnya 2 minggu sudah, i've decided to lepaskan budak ni kat adult pool so that dia boleh godek2 kaki jadik mermaid.. here is the 3rd attempted.. it was last weekend..

pesanan penaja.. jangan terkejut dengar suara trainer yang kuat giler dari tepi pool..hahaha



hahaha.. kemain lagi buat2 nangis apa bagai kan... at least ok laaa sbb masa 1st time dulu, mmg duk memeluk tengkuk mama dia jer takmo lepas2.. so kali ni, air pun dah kurang telan, dan dah berani gak sorang2 walaupun mulut bising giler merengek macam2..

Lepas dipaksa dan dibiarkan dan disogok macam2...

Tadaaaaaaaaaaaaa!!



hahahaha... boleh gak godek2 kaki sampai ke tepi pool.. amazing sangat perasaan masa ni.. cam tak caya jer.. hehehe.. good job acha!

2 comments:

  1. bestnya tecik2 dh pndai berenang. aku xpandai! eesya tlg ajar auntie bleh? ihsan ni nnt harus suruh papa dia ajar smpi pandai jgn jd mcm mama dia :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails