EESYA

AARIZ

Sunday, May 30, 2010

31hb adalah hari Baskin Robbins.. yeay!



Jangan lupa hari ni 31hb yer kawan2... 31hb = 31% discount @ Baskin Robbins..

Akak telah berjaya membeli 2 pints seperti di atas.. 2 pint jer sbb nak beli 2 flavour tapi sbb takmo bercampur rasa, so amik ler 2 pint.. bayar ler lebih skek dalam RM3-4 camtu kalau banding amik 1 quart tapi buh 2 flavour.. ok ler dari bercampur rasa satgi aku tatau rasa ape yang jadik dalam tu... hahahaha..ok ler jugak dari segi harga kalau tak RM25.50 dah jadik RM17.90 camtu.. kan?

Ramai manusia tadi nih.. mau dekat 30 minit gak beratur nunggu budak2 Baskin Robbins tu berhempas pulas siapkan order.. slalu pegi senyap sunyi jer kan.. hari ni siap kena amik no giliran... tadi dapat no giliran 71... hahaha.. tu lunch hour tu.. dah 71 customer dia.. memang menjadik aa gaya promosi 31 ni..

Oh, kalau hari Rabu pulak, tunjuk jer apa2 kaler pink, purse ke, hairband ke, akan dapat 1 free scoop untuk yang beli single scoop tu... best tak? muahahaha..

4 comments:

  1. adus la harus tergoda tengok tu. lagi skali sebelum balik umah melencong mai sg ara k. kami sedia mangkuk desert kita makan sama2. hahahahhahaha

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hahahaa... suh jer encik amin belikan on the way balik... stylenya, kalau makan dalam mangkuk takde feel.. kene terkam terus dari bekas tu.. hahaha... konon2 rasa cam mat salleh aa makan gitu.. kakakaka

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails