EESYA

AARIZ

Tuesday, October 19, 2010

Bila beliau sudah pandai argue...

Eesya : Satu.. Dua... Tiga... Ampatttt... Sembilan... Sepuluh...

Mama : Eesya, salah laaaa... Cuba kira betul2... Satu... Dua.. Tiga... Empat... Lima... Enam... Tujuh... Lapan... Sembilan... Sepuluh.... OK.. Eesya count pulak..

Eesya: One... Two...

Mama : Kira laa... Satu... Dua..

Eesya : Noooo... Eesya count.. Mama dengar sajey.. One.. Two...

Mama : *Sabar jap dalam hati... Pasni ko kire dalam BM gak.. Aku tak kire..*

Eesya : Three... Four.. Five.. Six... Seven.. Eight.. Nine... Ten... Fourteen...

Mama : Aik... Lepas TEN, ELEVEN laaaa...

Eesya : FOURTEEN laaaaaaaaaa...

Mama : ELEVEN!

Eesya : FOURTEENNNNNNNNNNNN!!!!!

Mama : Ishhh.. Mama kata ELEVEN!

Eesya : WHY mama??? WHYYYYYYYYYY???

Arghhhhhhhhhh sudahhhhhhhhhh... Nak jawab apa nih???



*Last2 mama lupa suh dia kire in BM balik... Hahaha.. Tetiba boleh lak kantoi kira dalam BM padahal sebelum ni dah ok.... Nak kena ulangkaji balik aaa budak nih.. Camna laa nak amik SPM bulan depan? Kakakaka*

3 comments:

  1. hahahaha...comeiii ja. ammmpat! ekekekekkeke....irfan now pun suka tanya soalan menyakitkan hati tau..like when he ask "abah mana?" then kita jawab" abah went to work" then he'll ask "work kat mana?" then kita jawab "kat dell" then dia tanya "dell kat mana?" and so on!sampai mama naik hangin baru dia stop tanya. penat tauuuu nak jawab!!!!!! hahahahah

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. julie ~ pening.. hahaha

    bai ~ aiyokkk.. itu macam lagi pening... hahaha... dan2 rasa cam nak pekup jer mulut tu satgi.. kakakaka

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails