EESYA

AARIZ

Monday, April 12, 2010

Down... 2 Days..

Budak eesya walaupun demam, tapi tak down2 pun..Dari hari Selasa, sampai Sabtu demam.. 2 kali dah nebulizer.. tapi duk main sakan gak.. makan jer kurang..merengek pun tak sangat..

Tapi pastu, hari Ahad, mama dia lak sambung.. anak sudah pass baton kat mama.. Mama lak down with fever, flu, batuk, kahak, segala mak nenek.. tapi mama lagi memerap dari eesya time eesya demam.. at least dia demam dia leh main masak2 lagi.. siap "acha masak nacik goweng catu.. mama eat!".. tapi bila mama dia demam, jangankan masak.. berdiri pun tak nak.. asyik baring jer..huhu..

Tadi pegi keje, lepas semalam dah MC.. ingatkan ok.. alih2 dalam weekly discussion, sudah menggigil2.. kepala sudah denyut2.. aiyokk.. pegi klinik, sudah confirm virus fever.. so kena ambik antibiotic.. .sama MC lagi satu hari...

So.. sudah makan ubat.. sudah wengggg.. tidur time... adios..

2 comments:

  1. dun forget to eat ur med like a good girl yeah! :-) get well soon mama eesya!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails