EESYA

AARIZ

Thursday, April 8, 2010

Airasia offer lagi...



Haaa.. ini laa antara benda yg boleh melemahkan semangat eden.. AIRASIA Offer!!!! arghhh.. tension..

Tension2 pun aku dah beli tiket untuk bulan JUN ni.. muahaha.. sekian, mekasih..

RM78 sorang, pergi balik.. mana dapat? kui2..

Itu pun patutnya ada yg murah lagi (RM18 jer.. bayar tax saja satu hala RM9..tiket free) tapi sbb tarikh tak kena.. so tak leh ler nak amik..

Takpe.. RM78 tu pun consider murah dah.. tambah book seat RM10 pegi balik.. RM88.. beg tak yah amik.. hahaha.. bawak naik atas cabin 7kg.. sudaaaa.. kui2..

Untuk org yg mmg tak suka naik kereta cam aku ni, ada lemah2 badan, sengal2 tulang kalau naik kete jejauh, slalu2 ler check offer airasia.. mmg berbaloi! haha.. tapi bab delay2, ubah2 time tu, mmg tak leh kata apa aaa.. dah murah kan.. tapi aku naik MAS pun sama gak.. siap ada cancel flight tu, suh naik the next flight.. lagi aa baran aku time tu..

So eesya, nanti kita naik aeroplane KAKAK LA ko lagi yer.. hikhik.. Insya Allah...

6 comments:

  1. rajin sungguh berjalan.. i bet hari2 bukak page air asia.. 78 is consider cheap.. naik kereta tol bot masa pesemua.. lagi mahal..

    ReplyDelete
  2. hahaha.. mana der hari2 bukak page airasia.. skrg kan dah ada kemudahan subsribe newsletter.. so apa2 email sampai dulu.. hehe

    murah kan? kalau dapat tarikh yg rm18 tu, mau golek2 suka hati.. hehe..

    ReplyDelete
  3. drama mama ~ haa... leh buat proposal kat encik amin.. hehe

    ReplyDelete
  4. Nak buat proposal jugaks lahh..hikhiks..
    Besnyaa eesya dpt naik flight berkali2 da..Boboy skali pon lom pernah naik flight..teringin jugak nak bawak tp tak rajin nak check..nti klu ada newsletter2 tuh..sila laa fwd2 erk..sekian tima kasih..

    immasurya@gmail.com

    ReplyDelete
  5. imma ~ pegi jer website airasia tu, pastu subscribe newsletter... 2-3 hari sebelum sale nanti depa hantar dah email suruh ready... sale jer terus bersedia depan komputer book.. hahahaha... kalau harap aku kang, mau dah habis sale baru aku forward.. hahaha... encik pejoi dah say NO tu travelling dah this year..huhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails