EESYA

AARIZ

Thursday, December 9, 2010

Update Trial SRK Day 3



Tadi pi ambik budak tu, kelam kabut pi awal sikit takut bad mood pagi tadi.. Kot laaa duk melalak cari mama dgn abah dia...

Sekali sampai2, diorang tgh photoshoot gambar sbb budak 6 years semua dah last day kan.. Nanti nak masuk Darjah 1...

Cewahhhhhhhh... Cik mek kecik tu pun join the photoshoot session ramai2... Boleh buat tak nampak mama dia... Seronok punya duk amik gambar..

Pastu teacher dia kata dia jenguk jap pas kitorang cabut lari tu.. Carik laaa tu .. Pastu dah tengok takde, slamber jer masuk classroom join the singing session..

Aiyooo... Banyak drama queen tau budak ni.. Bikin hati mama dia susah saja...

Pesanan cikgu sbb dah last day : Next year mai sila pakai sepit rambut.. Sebab rambut Eesya duk jatuh tutup mata.. Hahaha.. Baiklah... Nanti kita pi shopping sepit rambut banyak2 ok Eesya....

2 comments:

  1. apekah perasaan anda melihat eesya sudah besar??mesti terharu kan...

    ehem..bile nak tambah lagi?? :p

    ReplyDelete
  2. Terharu gak kadang2 especially bila dia cakap "Mama ni bisinglah... Eesya nak sleep nih..." Hahahaha...

    Bila ko tambah lagi sorang, aku pun akan tambah laaa.. SMS aku ok bila ko check dah +ve... Hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails