EESYA

AARIZ

Sunday, December 12, 2010

My First Red Velvet Cake - Tiru Tajuk Reena..



Kakakaka... Peace naa Reena... Sapa suh tak mai reunion...
Aku curik tajuk dah sebab tatau nak letak tajuk apa ntah... :p



Red Velvet Cake by Kak Intan

Kak Intan tu bukan ler intancintankintan tu yer... Hahaha.. Adeh ler..
Awat laa nama sama pulak...

Ni Kak Intan anak sulung Mama aku (babysitter aku dulu masa kecik2) yang sekarang duk kat Shah Alam... Jauh aku pesan ni.. Hahaha.. Sebab Kak Intan nak balik Penang.. Dan Red Velvet ni pulak gah sangat di alam blog ni.. Aku pun teringin laa nak try...

Memang sedap laaa kek Red Velvet a.k.a Red Kebaya Kak Intan ni... Harga pun berpatutan... Homemade nih ok... Bukan beli kat kedai...

Pandangan aku, sedapppppppppppp sangat... Kek pun tak merah sangat sampai menakutkan seperti yang pernah aku tengok gambar2 dalam blog member2... Cream cheese pun smooth jer dan yummy... Rasa cam harmoni dan bahagia jer bila makan kek ni.. Hahaha

Ada yang berminat ke? Kalau ada, nanti aku tanya kak intan tu dia nak amik order ker tak.. Tapi dia kat KL laaa...

Sedap wehhh... Tak tipu!

Habis diet aku... *Bila pulak aku diet? Hahahaha*


4 comments:

  1. soory ye, saya x menerima tempahan luar..di kl saja ahahaha! (tumpang glemer)
    isk...mcm sedap...menitik ayaq liok..lani aku dh start diet.i got 3 mths to go huwaa

    ReplyDelete
  2. hahahaha... diet ke intan? aku nak diet bila ntah ni... nak ikut hang pi panjat bukit jambul, dah tatau mana nak lempar si eesya tu pulak... huhu.. bila laaa nak kurus camni... dah laaa asek pesan kek jer.. hahahaa

    ReplyDelete
  3. Minta izin nak link blog ampa na :D follow la kami, thx :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails