EESYA

AARIZ

Monday, December 6, 2010

Kenduri and the flower gurls...

Our trip to KL went pretty well tho dalam keadaan batuk2 dan eesya pulak demam2.. Mula ingat nak cancel jer tak nak pergi.. Yer ler.. Dah budak kecik tu demam and abah dia tak ikut sekali sebab keje.. Lemah skek sangat mama dia nak pegi..

Tapi mengingatkan arrangement semua dah buat, ticket flight pun dah beli.. Encik Pejoi pun kata pergi jer.. So kuatkan semangat, pergi juga laaa...

Alhamdulillah kat sana Eesya dah tak demam.. Agaknya sebab sibuk jumpa Kakak La idola dia tu... Terus lupa nak demam.. Hehe

Masa kat kenduri lak, tetiba diorang jadik bidan terjun flower gurls.. Diorang ni mmg slalu pakai baju sama kalau ada 2-2 skali...





Nanti upload gambar lain.. Maleh nak transfer gambar lagi.. Eesya pulak balik2 Penang sambung demam balik... Aduyai...

Blog from Blogspace

3 comments:

  1. cumey..
    baru ni pi langkawi jumpa satu baju gown utk flower gurl..klu ada anak pompuan harus dah aku beli...geramnyaa...

    ReplyDelete
  2. bidan..ehh eh silap..flower gurl yang comei!hehehe

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. imma ~ hahaha... tau takpe... pantang nampak dress ja la ni... tu yg asik pokai jer...

    bai ~ hahaha.. flower gurls nih dah ler tak reti bahasa lagi... berapa kali rehersel nak suh lempar bunga jer pun... hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails