EESYA

AARIZ

Thursday, December 30, 2010

2010.... Hasta La Vista Babeh!


Sudah mau berakhir suda tahun 2010 yang dirasakan sangat lama dan panjang... It was full with happiness, joyfulness, keberkatan, kemurahan rezeki etc... Dan seiring dengan tu, ada jugak ler stress di mana2... Boleh ke hidup setahun tanpa datang sekelumit pun stress? Cam mustahil jer kan... Huhu...

Pencapaian Tahun 2010 yang aku rasakan penting dan harus aku ingati:

1) Vacation
Sekali luar Mesia (Bali.. Walaupun dekat tet jer kan.. Tapi still consider luar laaa tu.. Hahaha...) dan sekali kat dalam Mesia.. (Langkawi..) Tu yang mmg plan untuk vacation laa.. Yang lelain sipi2 amik peluang sebab ada kenduri laa.. ada agenda lain tu.. Alhamdulillah.. Campur tolak bahagi darab, banyak gak aaa ke sana sini menghilangkan stress.. Semoga tahun depan dimurahkan rezeki lagi untuk pergi bercuti sana sini...

2) Rumah
Dah pasang aircond, dah settle bab bilik Eesya.. 2 benda yang mmg plan dari awal tahun 2010... Alhamdulillah dapat gak settlekan..

3) Kerja
Apa yang aku letak dlm SKT, Alhamdulillah tercapai... Kecuali yang memang kena drag sampai 2011... Semoga pencapaian kerja aku semakin meningkat tahun 2011 nih...

4) Family
Berjaya untuk tidak menambahkan anak secara tidak sengaja pada tahun ini.. Hahaha.. Bukan tak nak tambah, cuma bukan tahun 2010 ni... Kita tengok tahun 2011 camne pulak...

Tu jer kot... Bagi orang yang tidak list out kan azam apa pun pada awal 2010, aku rasa ok laaa kot nih kan... Hahahaha...

Adios 2010..!~

Hello 2011!~


2 comments:

  1. tahun ni?wah...eesya nak dapat adik.xdapat la aku masuk antara line eesya dgn adik eesya..hehe..apa2 pun.gud luck for this year punya planning

    ReplyDelete
  2. tahun ni, 1st half tak bleh kot... kena tunggu 2nd half baru start pikir.. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails