EESYA

AARIZ

Tuesday, December 7, 2010

On Tow...



Sari berita tak penting sangat tapi agak meruntunkan jiwa...

Encik Sentra itu kena naik tow truck smalam...

Tido kat workshop...

Tatau penyakit apa...

Tetiba duk tersedak2 nak start engine...


Encik Hamid tengah mengusahakan untuk melekatkan Sentra...


Dah berjaya dinaikkan...


On the way ke workshop...


Dah sampai workshop..


Ni workshop yang kitorang dah biasa...

Mujur laaa telepon Etiqa Takaful untuk tow truck...

Kalau tak, dah kena bayar RM70 at least...

Dan mujur gak tak bleh start masa belum keluar umah...

Kalau tak, naya jer tersadai kat mana2 ntah...

Soalan:

Kereta boleh berjangkit sakitnye ke?

Sebab Wira baru jer buat hal yang sama 2 minggu sudah...



Adakah PENYAKIT BERJANGKIT????




5 comments:

  1. ni penyakit kena tukaq beli keta baru kot mash...hehehh

    ReplyDelete
  2. akak..waa..nisa pun jadi camtu haritu.. sebab battery dah kong jangka hayatnya..huhuhuhu..tak kena tow just ambik pomen terus tukar bateri..hehehehehe..

    ReplyDelete
  3. demam kus kus la tu musim ujan ni...hehehe...x tahan tul nama workshop superstar tuh...mesti artis je dok p sana kan...hahaha

    ReplyDelete
  4. intan ~ alangkah indahnya kehidupan kalau banyak duit nak tukar kete baru... hahahaha

    neesa ~ haaaa... tu laaa.. dah agak dah masalah bateri... tapi lepas tukar, masih tak ok.. rupanya sentra ada censor apa ntah kene reset balik.. pomen tu tatau... saja jer nak kasik kete tu kena tow.. hahahaha

    nik ~ hahaha.. musim hujan mmg kete semua pakat sejuk susah nak start kot... ohhh... kenalah cari workshop yang nama pun glamer ala2 celebrity... hahaha

    ReplyDelete
  5. wei....pc dgn laptop aku kat rumah berjangkit jugak sakitnya...adoyaiii

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails