EESYA

AARIZ

Monday, December 13, 2010

Reunion AIGS PMR1998 & SPM2000



Reunion ni buat kat Air Itam Teambuilding Centre.. Nak kata jauh, takde lah jauh sangat.. Tapi tempat dia.. Mak aiiii.. Naik bukit macam kete kita sorang2 jer atas tu.. Dah laa pusing2.. Hahaha.. Kami nyaris2 patah balik sebab takut sesat masuk hutan ke ape nih...

Mujur laaa sampai jugak walaupun dalam hujan lebat... Penang asik hujan jer sekarang nih kan.. Sampai pun dah pukul 10.45 camtu... Agenda patutnya pukul 8.30am untuk register tapi sbb Cik Organiser, Cik Diyana Al-Fauzi kata tak kisah asalkan within 8.00am to 6pm, mujur ler.. Hahaha.. Kalau kata wajib 8.00am sampai pun, mesti kami sampai lambat gak.. We're just not morning type especially kalau weekend2 nih.. :p

Layan gambar jer ler yer.. Maleh nak menaip dah..


Linda and Hastura...


Yus dengan Hastura yang tengah layan karaoke.. Pepagi dah karaoke reunion kali ni.. Hahaha.. Sebab tak semua sampai kan.. So aktiviti pun santai2.. Ada yang sembang, ada yang makan, ada yang karaoke.. Yang encik2 suami ada yang layan pool...


Oh.. Yang anak lelaki pun layan pool jugak? Hehe.. Tapi dah duk atas meja pool dah.. Kekekeke


Ni pulak keje anak perempuan.. Orang duk karaoke, dia duk menari.. Hahaha..

Wanis dengan Amni baru sampai... Jenuh gak dia telepon tanya jalan.. Hehe


Ni duk tengok aturcara majlis kot...


Antara agenda hari tu... Uji otak berkarat ke tak... Puzzle logo sekolah.. Hehe.. Memang laaa aku tak ingat camne rupa bentuk logo sekolah dah.. Jenuh nak susun puzzle tu...


Me, Eesya and Rania... Baby Yus... Hehe.. Dah lama tak dukung baby nih.. Janggal lak rasa...

Kitorang terpaksa chow pukul 1.30pm lepas lunch sebab Abg E ku sayang tu balik dari KL terus nak shoot tengok Harry Potter... So geng2 yang datang petang, sorry laaa tak sempat nak jumpa.. Tapi ni aku curik gambar Hanie upload kat sini.. Hahaha



Group photo.. Aku dah takde.. Sudah pulang...

Thanks for the organiser and the AJKs... Sbb benda ni sukarela kan.. Korang did a great job.. Souvenir pun banyak giler.. Tak sempat lak amik gambar... Next year boleh buat lagi... Hehe.. Tapi tu laaa... Kalau yg kawan2 PMR98 yang lepas tu gi sekolah lain join lagi ramai, lagi meriah kot... Ni aku sorang jer pagi tu.. Sob Sob...


3 comments:

  1. Biru mata hitamku! Hehe. Eh Intan tak pi ka?

    ReplyDelete
  2. hahaha... biru semua... intan? cess.. sampai last aku tak nampak dia pun... kekeke

    ReplyDelete
  3. Saya pun dulu Almashoor gak...tapi takda reunion pun batch saya :(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails