EESYA

AARIZ

Wednesday, December 29, 2010

Selamat Pengantin baru Pak Nyah!


25 Disember lepas, Pak Ngah Eesya telah selamat diijabkabulkan dengan pasangan beliau, Mak Ngah.. Hahaha.. Eesya tak reti sebut Pak Ngah.. Disebutnya jadi 'Pak Nyah'.. Lama dah cuba betulkan sebutan dia.. Tapi tak boleh2 lagi... Yang kesian kat Mak Ngah beliau ler.. Dah disebutnya 'Mak Nyah' pulak.. Sorry laaa Mak Ngah.. Nanti2 ilang laaa pelat Eesya tu yer.. Harap bersabar...


Eesya memainkan peranan penting gak sepanjang majlis... Penting laaa sangat... Tak caya? Tengok laaa gambar2 sepanjang majlis Pak Ngah dengan Mak Ngah dia nih...


Masa sarung cincin...

Masa serahkan duit belanja...



Masa makan beradab...

Hahahaha... Eesya adalah dimana-mana... Tak larat nak tarik pi tempat lain.... Asik nak ikut Pak Ngah jer.. Mementang laaa Pak Ngah tu 'bestfriend' dia... Ada jer dia menyelit di mana-mana...



Nak mengelakkan gambar beliau terselit masa makan beradab tu, terpaksa alihkan perhatian dia bawak tengok pelamin.. Dah dia suka hati conquer pelamin pulak... Dah tu ramai pulak peminat duk suh dia posing.. Lagi laaa sakan dia nih.. Hahahaha



Selamat Pengantin Baru yer Pak Ngah dan Mak Ngah Eesya.. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...



Ni majlis kat Taiping rumah belah lelaki pulak... Maira dan Eesya adalah Flower gurl yang jalan sangat laju tak heran pengantin kat belakang.. Fokus adalah menaburkan bunga di atas jalan.. What ever happened.. We need to throw the flowers as much as possible... Hehe



Ada sapa2 nak tempah buat jadi Flower Gurl on wedding day? Muahahaha




2 comments:

  1. ololo..cutenya flower girl iteww...
    mash..kalu kt ipoh family en rem kan...makcik dipanggil "wan"..kalu sulung "wan chor", tengah plak "wan nyah"...rasanya sbb nak elakkan jd "mak nyah" la depa panggey wan kot :P

    ReplyDelete
  2. oh... camtu pulak.... ini tatau aa... agaknya sbb taiping tu tak perak sangat kot.. cakap pun cam utara skek kan... hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails