EESYA

AARIZ

Sunday, December 13, 2009

Eesya dan Shopping...

Sejak eesya dah pandai nak 'ping ping ping' kan.. sangatlah excited setiap kali sampai kat simpang depan umah yang mana wajiblah nampak lambang tesco extra yg terbentang luas tu.. eesya akan jerit "yey yey.. ping ping ping.." pastu kalau tanya dia nak ping ping kat mana.. dia akan jawab "ping ping can chine".. maksudnya sunshine ler tu..

pastu dah ajar suh cakap ping ping tesco.. mula-mula dengar bunyi camni " yey yey.. ping ping ako".. pastu dah betulkan dah..TESCO.. so skrg dia sebut " yey yey.. ping ping TESSSSKOOOO" hahahaha... hambik ko...

Tapi satu hari, masa pegi hantar encik pejoi ke opis beliau.. masuk2 jer kawasan kilang tu.. si budak eesya ni boleh pulak menjerit "yey yey.. ping ping ping.." aku dengan encik pejoi cam.."apakah?"

ada nampak cam lambang shopping complex mana2 ke? hahahaha

ada ke patut dak eesya ni ingat opis abah dia adalah shopping complex.. tak patut.. tak patut.. tapi kalau abah keje kat shopping complex pun best gak.. leh ler hari2 mama dengan eesya pergi tunggu abah sambil shopping2.. hahahaha

berikut adalah gambar budak yg tgh excited giler nak gi ping ping...pakaian londeh sana londeh sini.. hahaha.. abaikan jer ler kesenahan beliau itu.. dia mmg camtu.. kekekeke..

siap dengan beg apa bagai nih.. hehe

5 comments:

  1. hahahhahaaa...cute...cute..Boboy pon dah mula menegoq macam2 bila bawak jalan kat luaq skrg..

    ReplyDelete
  2. hi,saya pun mama Aleesya jg...nt singgah la blog sy.

    ReplyDelete
  3. imma ~ tak larat nak layan plak la ni.. asyik bercakap jer kejenye..

    lia ~ hi.. ramai kan nama aleesya.. hehe..

    ReplyDelete
  4. haaaa habih la kopak mak bapak dia lepas nih! hahahahaha

    ReplyDelete
  5. mak bapak dia mmg asyik pokai jer ngan budak ni la ni.. hahaha..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails