EESYA

AARIZ

Monday, January 18, 2010

chooiiii...besday...

oh... lama tak update blog.. bz sebab server buat hal.. macam mereng the server and also me, the admin.. choiii...

so besday ku hari itu, bolehkah the server buat hal? sepatutnya cuti, terpaksa gi keje.. dah ler malam tu stayback with the engineer sampai kul 11pm.. chooiii...

esok pagi, kul 7 dah terpacak depan bilik server.. make sure everything jalan.. smooth.. no down.. up only.. sampai kul 9.30am.. then me cabut.. choooi....

so after that.. balik.. rest kejap.. patut bawak eesya gi tgk school...kensel.. choiiii...

sbb bende yg plan tak jadik.. buat bende yg tak plan untuk menggembirakan hati yg gundah gulana sebab server buat hal.. TGK WAYANG!! hahaha..

so pegi gurney with encik pejoi, cik mastura dan cik suhana.. tgk citer avatar..3d... damn good.. damn nice.. damn cute.. damn damn.. choiii...

hahaha.. pastu gi makan kat chili's.. sampai kembung perut.. dapat brownies with ice cream free sbb besday.. nasib baik takde nyanyi2 lagu besday kat aku.. chooiii.. hahaha..

pastu balik.. spend time with eesya.. sian dia kene tinggal sbb mama gi tgk wayang.. bukan slalu yer eesya.. slalu tak sampai hati mahu tinggalkan kamu.. sbb besday mama, kasik can aaa ek.. nanti besday kamu, pegi ler tgk wayang...hahaha.. PHDC sudahhh...

ni eesya yg suka menyanyi lagu happy besday.. bukan mama ajar sbb besday mama dah dekat.. hehe

4 comments:

  1. hapi besday mama eesya... :) aka slamat hari tua...hoh hoh...kemain lagi si eesya nyanyi hepi besday...siap duk pusing2 punat keybod tu mcm xpert jer besungguh...hahaha

    ReplyDelete
  2. tq kak sarah.. dah tua pun.. huhu..

    hehe..eesya mmg camtu.. kalau dia dgn maira lagi ler.. cam rupa kelas vokal dah.. haha

    ReplyDelete
  3. happy birthday!!!..amboi eesya sungguh2! bila la irfan nak nyanyi bday song kat mama dia..hiks

    ReplyDelete
  4. thanks bai.. irfan irfan nyanyi lagu lain kot.. nasyid ke hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails