EESYA

AARIZ

Wednesday, June 30, 2010

Jom Pekena Durian!!


Kelab PPKT 2010 telah menganjurkan satu aktiviti yang dinamakan "JOM PEKENA DURIAN" pada 30 Jun 2010... Kitorang pun apa lagi... terus laaa mendaftarkan diri.. sapa tak makan durian rugi laaa tahun nih.. hehehe...


The happy ladies yang excited nak pi makan durian.. bukan ini saja hadirin hadirat sekalian... semua sekali duk ada 2 bas yer... hahahaha.. ramai giler pegi serbu rumah tokey durian..


Bas pun disediakan.. wah wah.. seronok betul... dah laa bayar RM5 aja.. boleh makan banyak2... minyak kereta pun tak guna... best sangat!

Perjalanan ke Balik Pulau ambik masa dalam 20 minit... sampai2, dah nampak rambutan.. wiieeee!!~


Ni yang tokey dusun tu buat untuk jual... bukan kasik kitorang makan.. muahahaha

Jalan skek pegi belakang rumah tokey tu, baru nampak tempat duduk dan durian untuk kitorang melantak...


Haaa... 4 bakul duk ada tunggu untuk dilahap... tapi sebenarnya, banyak lagi yang tokey tu bukak.. bukan 4 bakul ni saja.. maklumlaaaa.. geng2 PPKT ni suka makan durian.. :p


Assistant tokey tengah bukakkan buah... 3 orang punya duk pulun bukakkan buah pun tak menang tangan dengan kitorang yang ramai sampai 2 bas ni... hahahaha.. tapi tu awal2 jer ler.. sebab semua serbu serentak.. masa dah kenyang skek tu, semua dah slow dah...

See... semua orang pakat duk kerumun tokey tu.. haha.. cam artis yang dikerumuni peminat nak mintak autograf...


Durian makan dengan apa? Makan saja pun sodap... Makan dengan pulut lagilah sodapppp kan?


Pas kerumun durian, kita pakat kerumun rambutan pulak...


Cempedak pun ada....nyam nyammmm...


Ni haaa muka2 tengah beriya makan durian... hahaha... sangatlah ceria semua2... puas hati laaa katakan dapat makan durian, cempedak, rambutan dengan bayaran RM5 jer.. mana nak dapat kat tempat lain kan? Durian pulak bukan sebarang durian... DOKYAN BALIK PULAU!~


Ni pulak muka tuan punya blog duk pulun makan durian... camne laaa nak kurus kalau camnih? hahahaha

Muka puas hati dapat makan berbelas ulas durian.. hahaha...

Akhir kata, tahniah pada semua AJK Kelab PPKT 2010 di atas kejayaan menganjurkan aktiviti kali ni yang sangat best... Sangat meriah, sangat happy, sangat kenyang! Hahahaha...

2 comments:

  1. bestnya mash!!!!!! ya Allah 5 ringgit ja boleh mkn byk mana pun ke....durian ni memang buah berhantu la kat noli...bagila byk mana pun blh telan selagi boleh nganga mulut...memang selalu ada ka macam ni...ish special sungguh ...sapa tak makan durian ruginya..

    ReplyDelete
  2. hahahaha... RM5 tu yang ahli kena bayar... tapi rasanya bayar kat tauke durian tu lebih laaa... selebihnya kelab sponsor... mmg berhantu laaa durian nih.. makan tak hengat dunia.. :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails