EESYA

AARIZ

Friday, June 18, 2010

Hinata in the Making...


Korang kenal Hinata? Sapa yg tgk Naruto mesti kenal kan? hehehehe... Saper yang tak tgk Naruto... ni bawah ni gambar Hinata...



Hinata ni sangat cute... dia sangat suka kat naruto dari awal2 lagi... dah ler cute, sangat sweet dan lemah lembut... as a ninja, dia ada kebolehan dia sendiri iaitu Byakugan... walaupun dia lemah lembut, sbb ada byakugan ni, kire terer gak aaa Hinata ni..

Yang cute bab Hinata ni, sbb dia suka sangat blushing tambah2 kalau ada Naruto... pastu nanti dia buat aa gaya jari2 cam gambar kat bawah ni.. Sangat cute!



So apa kena mengena Hinata ni dengan Eesya?

Mesti cam musykil jer... kekekeke... silalah nengok video nih...



Sama tak dengan gaya Sasuke tengah berlari kat bawah ni? Carik gambar Hinata tengah berlari takde.. so gambar Sasuke pun jadik ler yer... :p Tapi gaya ninja2 ni lari mmg rupa tangan ke belakang gitu... Kekekeke



So, camne? Ada chance jadik awek Naruto tak nanti? Hahahaha

2 comments:

  1. kah3 so funny lol!!!
    ada2 comeyla!!

    ReplyDelete
  2. hehehe... aku tatau budak nih kenan citer naruto ker ape... tapi gaya dia lari kalau kat Qbay mmg slalu camtu.. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails