EESYA

AARIZ

Wednesday, June 2, 2010

The Good Old Days..

Semalam tetibe ditegur kat YM oleh my ex-rumet MAI masa blaja kat USM dulu... pastu duk chat laa pasal bestnye time zaman blaja dulu... balik tetengah malam (kul 3am tu malam ke? hahaha) pastu makan roti canai kuah daging beli kat subaidah, layan naruto sampai tak hengat dunia berpuluh2 cd skali layan...

Pastu naik motor IS sesama.. motor aku ada nama okeh dulu.. hahaha..ingat lagi dulu, naik IS pastu bawak baju nak gi hantar kat dobi.. Mai bonceng, so dia ler kena pegang beg baju kat blakang.. pastu tetibe masa nak naik bukit kat Cahaya Permai tu, bas komuter yang berhenti sebab nak turunkan penumpang tetiba jalan.. tak bagi signal apa pun tetibe jer jalan.. kami 2 org ni terkejut beruk jap pastu duk jerit "hoiiiiii!! hoiiii!!" kat bas tu... mana laa bas tu nak dengar kan.. pastu tetibe mai cakap "Motor ni bukan ada hon ke? apsal ko tak hon?" hahahaha.. boleh lak lupa motor tu ada hon gabra punya pasal...

Yang lagi tak leh lupa ialah, bila gi kuliah, orang lain jalan kaki.. kitorang 2 org ni yg naik motor nih, suka gi kacau diorang.. bila lalu dekat2 dengan diorang dari belakang, nanti Mai akan kata "Hon weh... hon!!" pastu aku pun hon bebudak yang jalan kaki kat tepi jalan tu.. yg slalu kena mesti ler cik Mas n the geng.. pastu nanti mesti diorang terkejut giler sbb hon IS tu dah modified jadik sangat kuat.. hahaha.. sangat kelakar time tuh...


Aku n Mai masa hari konvo... makeup cam apa time ni... ni laa 2 org budak sccomp yg kuat tido dan kuat makan.. tapi akhirnya konvo gak.. hahahaha

Cik Mas, if you read this, aku dgn Mai pun ada sembang pasal ko smalam.. hahaha.. Mai tanya ko camne skrg.. n kitorang pun teringat zaman dulu yang kitorang suka sangat kacau ko sampai last2 ko maleh datang lepak bilik kitorang dah.. haha.. mungkin ko sakit hati atau tension dgn kami 2 org yg sepakat membawa berkat mengacau ko.. hehe.. apa2 pun, tu kenangan yg best gak bagi aku..

Cik Sarina, mana ko dah menghilang wahai anakku sayang? Lama giler tak dengar citer ko.. Nanti nak kawin jangan lupa jemput aku wokeh?

Puan Lela, ko lagi laa aku tatau hilang mana dah lepas kawin nih... haihhhh... bawak2 ler masuk facebook ke YM ke.. hahaha


Member Sccomp masa aku tunang... rupa sememeh giler time amik gambar nih.. haha..
Dari kiri, Sarina, Mekno, aku, Mai, Meklin..



Ni plak time aku kawin.. gambar tutup mata pun letak gak aa kat sini sbb ni jer gambar yang ada.. hehehe..


Yang lelain tu aku rasa ok lagi sbb ada dalam Facebook.. so apa2 perkembangan pun cam boleh gak aku follow.. ini yang group2 Sccomp aje nama, tapi Facebook pun takde ape kes? hahahaha...

Sekarang, tetiba aku rasa cam sangat tua okeh.. dah kawin... dah ada anak... dah gumukkkkkkkkkk!! hahahaha.. sangat!! malas dah pikir.. full stop.. :p

5 comments:

  1. hahaha...mmg la korang ni nakal betoi...bilik hangpa ni jadi tempat makan roti canai mlm2 encik pejoi hang beli...
    tu la kan mentang2 hon hang kuat, habis semua org hang hon...
    kelakau la... aku juga sangat merindui zaman2 studi dulu...nak balik usm weiiii

    ~~ Mass

    ReplyDelete
  2. hahaha... adeh ler mas.. kalau ingat zaman dulu, mmg sangat best.. suka2 hati jer nak tido ke, nak melalut ke ape ke... takde kesah pasal keje, pasal duit.. huhu

    ReplyDelete
  3. Yup..the good old days..mmg bley gelak sorang2 kalo igt..lom msk kes yg mlm besday ko yg main kejar2 tuh..haha..esoknye seme dpt name baru kt YM...rangers ape ntah..wehh..gambor konvo tuh mcm maknyah kampung jer muke aku..apsal ko letak..waahaha...buruk gile weh..btw, to mash,mas puteh,sarina,lela,lynn,linda,meknor..thanx for used to be part of my greatest moment in life...

    -McMai-

    ReplyDelete
  4. haaa best kan zaman uni dulu. macam2 perangai keluar. hiks

    baru ja tadi dapat sms from my bff tanya kenal tak junior ni. then i cakap tak kenal nama then she mentioned that he knows me. he said i ni (dulu)hot stuff. wakakkakakkaka

    zaman belajar elok je la tak gedempol cam skarang. kalau dia tengok skang, comfirm tekezut. sob sob sob! perlu motivasi untuk lose weight~lalalala~~~

    http://twinkywinykstars.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. mai... haaa... gambar tu aaa aku carik tak jumpa2.. hahahaha.. adeh ler.. malam tu lagi giler.. sampai lari riuh rendah satu Harapan tu.. hehehe.. plus malam tu aku dapat hadiah cincin proposal dari encik pejoi.. muahahaha..

    bai ~ waaaahhh... untung ler encik amin dapat u kirenye eh? hahaha.. kami masuk U awal2 dah kene chop dgn encik pejoi.. so takde chance aaa.. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails