EESYA

AARIZ

Wednesday, June 23, 2010

Mangsa Amuk Penyokong England...

Semalam balik2 opis, mak tunjuk paper metro.. terkejut tengok rupa2nya sepupuku, Along, kena belasah dengan satu group penyokong England yang mabuk masa dia on the way balik rumah dari masjid.. sampai pengsan sengsorang tetengah jalan.. huhu.. dah ler sorang2 kat sana.. cepat2 ler habis blaja n balik mesia balik along.. sian paksu n maksu mesti risau giler...




Semoga along cepat sembuh dan selamat semuanya...

5 comments:

  1. laa sedara ko ke. aku pn baca smlm rasa geram je. hampeh tul diorg tu. seb baikla diorg xbelasah smpi lunyai. tu pn smpi pengsan n patah gigi dh teruk sgt la tu. moga Allah lindungi dia sentiasa.

    ReplyDelete
  2. huhu... adik sepupu aku ler ina... tu laa... terkejut sangat masa baca tu... mula2 rasa cam bukan dia sbb nama dia yg betul start with 'khairi' dalam tu depa tulis 'khairul'.. gambar plak cam rupa gitu so cam tak sure jugak.. last2 mak call maksu, maksu cakap mmg along pun... hadoi ler... sian maksu semua org duk call tanya pasal along tu.. lagi ler dia tambah risau agaknya..

    ReplyDelete
  3. papaer metro always makes mistakes, starting from the name and age itself..smoga sepupu hg tu cepat tumbuh gigi nya k....

    ReplyDelete
  4. Hmm.. tu laa pasal... kadang2 tu citer tu skek, depa konar lebih2 .. tu yg kena call tanya sendiri tu...

    ReplyDelete
  5. kesiannye..(dah besar2 ni bole tumbuh gigi baru x agaknye) yg menumbuk sepupu kau tu org2 mabuk ke?apesal ek?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails