EESYA

AARIZ

Wednesday, October 12, 2011

Things need to buy..

Ni bukan wishlist dah ni... Ni memang kenyataan... Betul2 kena pi beli.. Asik takde mood nak kuar umah pi shopping sejak pregnant (caya tak aku tak suka shopping? caya tak???) Hahahaha.. Ramai tak caya.. Tapi sila laaa percaya.. Memang takde perasaan suka bershopping sejak pregnant nih.. Yang suka adalah makan makan dan makan.. Tapi takmo makan nasik.. Huhuhu...

Number 1 : Bio Oil for stretch marks
 

Number 2 : Belly Belt


Number 3 : Maternity Pants



 

Number 4 : Neurogain


Ok.. Let's get some shopping done this weekend!~

3 comments:

  1. mash tak suka shopping?? mmg susah nak percayaaaaa...muahahaha!!! (mesti sbb ko dah shopping sakan kat UK hr tuh kot)

    ReplyDelete
  2. mamadidil ~ haaaa.. tiru2.. :p

    wani ~ hahaha... mula2 aku pun cam tak caya pada diri sendiri.. hari tu kan konvo kat usm.. aku balik tangan kosong ko... mmg takde mood sesungguh... sabtu lepas aku pegi qbay, semata-mata beli benda di atas jer.. pastu terus balik... hebat sungguh... :))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails