EESYA

AARIZ

Monday, January 10, 2011

The 'Medium' One..


Mama : Friends Eesya dekat school tu nama apa?

Eesya: Wafiq..

Mama : Rafiq?

Eesya : Yes, Wafiq.. (pelat R jadi W rupanya budak nih.. Haha)

Mama : Lagi?

Eesya : Waif..

Mama : Oh.. Raif tu yg small boy tu kan?

Eesya : No.. Waif is the medium one..

Mama : Oh.. Ada eh pulak 'medium boy?'

Eesya : Ada laaaaa mama.. *muka tension..

Hahahaha ade ke istilah 'Medium' untuk manusia? Mama dia konpius dah.. :p

6 comments:

  1. hehehe..kdg2 ada yg describe org as "medium-size girl about 5 ft 2 inch" so penggunaan lebey kurang gitu la kot...hahaha..cute essya

    ReplyDelete
  2. eee.. geram nye eesya nihhhh~~~ buleh lak medium one... u so funny la~~~

    ReplyDelete
  3. nik ~ hahaha... yg tu pernah dengar... agaknya eesya buat shortcut ayat jadik "the medium one" jer.. hahaha

    aah ~ hahaha... konpius tau masa mula2 tu... ada eh medium boy? tapi sebenarnya raif tu mmg paling kecik pun.. tapi kalau kecik tu bagi eesya adalah baby.. so raif jadik the medium one laa.. hahaha

    ReplyDelete
  4. hhahaha.. cenggitu.. raif tu yang eesya dok tenung mase birthday party tu ke?

    ReplyDelete
  5. Raif tu dah tak datang sekolah lama.. hari tu demam.. tapi cam 2 minggu dah aaa... yg eesya duk tenung tu Rafiq... Hehe

    ReplyDelete
  6. oooo.. rafiq... hahaha.. amboi eesya.. =DDD

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails