EESYA

AARIZ

Monday, January 31, 2011

iPhone Apps - Photofunia


Tak yah intro panjang-panjang... Ni antara Apps edit gambar yang aku suka... Tak yah jadi bijaksana Photoshop ker apa... Just click2, dah dapat hasilkan gambar seperti di bawah..

Pencil Drawing - Ni ada yang dah tertipu ingat aku draw sendiri.. Haha..



Snow in The City - Kakakku the snowy princess.. Hehe


Billboard Workers - Tetiba adik aku jadik model kat Billboard tuh.. Hahaha.. Tapi mesti workers tu sebenarnya nak tarik buang ganti dengan muka aku dah tu.. Kakakaka


Vintage Mirror - Tetiba tangan Eesya cam orang tua dah.. Haha


Caricature - Lawa lagi dari gambar original.. Hahaha

Banyak lagi laaa template yang dia bagi.. Yang paling best adalah....

FREE!!~

Muahahaha... Sekian..


2 comments:

  1. weh, ape nama apps tuh? nak try, haha..

    ReplyDelete
  2. PHOTOFUNIA - ada kat tajuk dah laaa mummy aien.. haha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails