EESYA

AARIZ

Wednesday, January 12, 2011

Airasia's Injured Bird @ Kuching

Mujur ler takde yang cedera kan... Sampai kena tutup airport Kuching tu sebab nak alihkan plane yang besar bagak nih..


The Injured Bird..



Bukan senang nak alihkan dia kan..

Malang tak berbau kan... Yang duk kutuk2 Airasia tu kemain lagi seronok sekarang ni... Yang pasti, mesti pasni Airasia buat sale gila-gila lagi... Heeeeeee... :)


*pics diciluk dari Facebook Airasia.. Hehe

3 comments:

  1. haha..yg part sale yg best nk dgr tuh

    ReplyDelete
  2. sian airasia..
    so far, aku nek airasia tak pernah lah delay or flight kansel, so aku xd masalah utk airasia...
    and sesetengah org komplen airasia kecik,xselesa,etc , aku rasa heran plak...kalau nak selesa book mas lah...nama pun budget flight, so trimalah kebajetan facility and service y disediakan.
    hehe
    :D

    ReplyDelete
  3. neeza ~ haha.. mmg duk tunggu yg tu pun...

    intan ~ tu laa... aku pernah gak ler flight delayed dgn kensel tapi so far dia bgtau awal... kecuali sekali masa pi KL.. dekat 2 jam gak delayed... tapi better than si firefly yg baru2 ni kenselkan flight pegi langkawi without sepatah haram...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails