EESYA

AARIZ

Tuesday, January 4, 2011

Aleesya Amani's 1st Bowling Session...

Ni kami pergi kat Sunshine Square.. Tingkat 5.. Apa ntah nama dia yang baru ni.. Premium Lane ke apa ntah... Tapi lawa laaa sbb baru renovate kan... Lane pun licin gila... Kasut pun lawa2 lagi.. Dan yang paling best adalah tak busuk asap rokok macam kat KBJ tu...

Tapi cam mahal skek aku rasa... Malam pulak rate lain.. RM6.50/game.. Kalau siang murah skek...

Malas citer banyak hari ni... Layan gambar jer ler yer...


Sebelum main bowling, kita menari dulu di khalayak ramai.. :p


Perasan cute.. Hahaha


Kasut yang paling kecik saiz 3... Eesya cam Ronald McDonald.. Hentam jer ler Eesya.. Haha


Key in nama dulu ok... E.E.S.Y.A


Mula2 letak bola ni kat bawah.. Pastu sepak ok? Hahaha.. Takde ler.. Dia tolak guna tangan.. :)


Eesya kagum tengok bola dia sampai kaku sebentar...


Yeay!! I DID IT!!!!


Eesya win!! I'm the winner!! --> Ayat Fav dia sekarang...


Dah boleh main sendiri.. Tapi bertahun laaa tunggu bola dia nak sampai kat pin.. Hahahaha...


Konon2 tengah keringkan tangan laa tu... Macam laaa terer sangat.. :p




Eh, keringkan rambut pun boleh laaaa!!~ Kakakaka



Muka berlagak konon2 dah pandai main bowling...



Last but not least, pose mata hantu kegemaran beliau... Hahaha..

Overall, best jugak main bowling kat sini.. Bersih, baru, peralatan pun canggih... Bumper dia boleh turun naik sendiri kalau sampai turn Eesya.. Kalau kat KBJ dulu, nak pasang bumper kiri kanan tu, kena main lane asing... So convenient lagi macam ni... Sesuai nak bawak budak2 kecik pi main... Cumanya bola dia paling ringan no 6.. Patutnya ada laaa no 4 ke kan...

Daaaa!~

4 comments:

  1. ambi eesya nak gi main boling pun sakan melawa ni..nanti kalau makcik ada anak perempuan, blh tengok feshen eesya perturun kat baby ok..hihi....macammana gi sekolah hari ni, ok?...cikgu lantik jadi ketua darjah tak eesya?...

    ReplyDelete
  2. itu la pasal...comel pakai skirt pegi main bowling.. :D

    ReplyDelete
  3. aik apesal gambar last sekali tu mcm geram ja??

    ReplyDelete
  4. norlin ~ haha.. tu kebetulan jer tu sbb pakai baju gaun tu dah dari awal.. tapi sbb takut sejuk, mama dia sarung baju tangan panjang lak kat dalam.. hehe... pi sekolah alhamdulillah dah minggu kedua ni tak nangis2 dah.. lega skek...

    wani ~ gambar last tu pose kegemaran.. suka betui buat mata baru org takut camtu.. haha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails