EESYA

AARIZ

Monday, July 27, 2009

Al-kisahhh....

kisah 1

kul 1 pagi...

aku : *tengah mentenet..*
eesya : *tido...zzzzz*

tetibe..

eesya : mama...nanak alam (ayam)..
aku: *confius* ayam?
eesya: alam!! alamm!! *mata pejam*
aku: *ngigau rupenye dak ni...* ayam takde...nugget ada...nak?
eesya: amau agettt...nanak alam!!!
aku: *gelak*

kisah 2

dalam kete..

aku dan joi: *sembang2*
eesya : yey yey...*happy*
aku dan joi: *sembang2 lagi..tak dengar clear eesya cakap ape..*
eesya : yey yey...ping ping ping...(yey yey..shopping..shopping..shopping..)
aku : haa...sudah..camne nih? nak shopping ler plak...
joi : apa lak..kita kan nak balik umah?

.............................hahaha...............

kisah 3

pagi...

aku : eesya, cepat...mama dah lambat...
eesya : *terkedek2 tolak kete pooh dia*
joi : no!~ pooh tinggal...
eesya : *buat muka tension sambil tinggal kete pooh dia..kedek2 jalan ke pintu..nampak stroller n baby tepi pintu*
aku : no eesya...baby sleep..tak leh bawak...
eesya : *pegi kat baby...goncang2 baby* baby!!! ayyykappp!!! ayykapppp baby!! (baby wake up!!)

aku dan joi : *blur* pastu baru dapat tangkap.. hahahaha

anak aku dah besar wehhhh...


7 comments:

  1. alala..bestnya ada ank..hehe best ke mamaashi?

    ReplyDelete
  2. julie ~ best kalau tak berak time aku dah siap nak gi opis...hahahaha

    ReplyDelete
  3. ni semua bahsa encryption ni.. hanya mama papa dia jaa leh decrypt :)

    ReplyDelete
  4. riezal ~ yaa betul..tapi kengkadang mama abah dia pun tak paham sangat..terpaksa memasang parabola kat cuping telinga untuk dapat tangkap bunyi yg lebih jelas.. :p

    ReplyDelete
  5. alaaaa kiut nyer eeesya....eeei geram laaa...smpai ngigau nak ayaam huhuu

    ReplyDelete
  6. kak sarah ~ dia mmg suka ngigau skrg ni... yg best tu dia leh layan kita dlm ngigau... ekekeke

    puan drama mama ~ tatau nak call u ape..hehe.. thanks..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails