EESYA

AARIZ

Sunday, July 5, 2009

wajah yg bisa membuat ku mereng...


huhu...camne ler tak mereng bila budak ni takde seminggu...rindu giler kat smile dia...perangai dia..suara dia..perkataan2 yg kuar pada mulut dia...n also smell dia...huhu...

pakai topi tok ayah berkebun..cute sangat..sbb dengan muka bangga dia bila org kata cantikkkk..terus pakai..tak nak buang..jalan satu rumah..tunjuk kat semua org...sampai org tu cakap cantik..baru puas hati...pegi kat org lain lak..hahaha

ni sebenarnya tgh meneran nak uk uk..hahaha..masih gak pakai topi...

tidooo...time aaa rasa sangat tenang jiwa raga bila tgk dia tido..rasa cam nak gomol2 jer...
ni perangai apa pun tak tau laaa..duk tak duduk amik cekak mama bubuh keliling leher..rasa cam cantik ler tu..hahaha..padahal dah cam rupa tok batin apa ntah...

senyum....tiap2 kali senyum rupa lain2 senyuman tu...rasa cam nak cubit2 jer hujung mulut tu..hehe

sibuk nak nolong org mengecat..siap pakai gogle lagi...hehehe...

time mandi adalah time yg paling happening skali..tak kisah aa mandi kat mana2 pun..dlm tub ke, mandi shower jer ke..skrg dah tak muat nak mandi dlm sinki..hehe..sangat suka mandi..siap kalau bukak baju jer, bukan sbb nak mandi pun..sbb dia tumpahkan air ke..nak salinkan baju...baru jer bukak baju..dah gi jalan sendiri gi toilet.."yey yey...nak andi...yey yey..." hehehe..

inilah budak bucuk cayang mama yg i can't live without u...luv u so muchhh...muahhh ..muahhhh...

3 comments:

  1. lahai sweet anak hang :). Cute and chubby :)

    ReplyDelete
  2. hehe...sweet cam mama dia ler kan kan kan? :p

    ReplyDelete
  3. Comel nyer eesya bucuk ni.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails