EESYA

AARIZ

Monday, July 20, 2009

Boring? Perlukan Teman?

Jom Ramai2 jumpa Afdlin Shauki....



Apsal lagi best tgk tayangan perdana nih?
  1. Sebab filem ni belum ditayangkan kat cinema.. setem patutnya tayang 30 julai...while papadom bulan oktober 2009.. so anda boleh mentertawakan mereka yg beriya nak tgk masa tu... :p
  2. Sebab anda akan duduk di bawah satu bumbung dengan artis2 filem tersebut yang dibawa khas.. meaning, u'll breath the same air with that artis looo...wahahaha...yo yo ooo jer...
  3. Leh mintak otograf...snap pictures...with afdlin n the geng...
  4. Tiket murah wehhh...rm6 jer satu movie...mana dapat kat cinema kecuali kalau student's day..kekekeke...pastu kalau korang beli untuk 2-2 movie, jadik rm10..maknanya, satu movie RM5 jer..!!~~ tak percaya??
  5. Sebab korang leh jumpa aku...wahahaha...best tak? mesti aaa best jumpa aku...kakakaka...
Sila sila...jangan memalu...pop corn dengan air mineral bawa sendiri yer...wahahahaha..

p/s: saper nak tiket, roger aku pun ok...

1 comment:

  1. hehe..aku xleh tgokla..woit, camana ko buh add nuffang tu?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails