EESYA

AARIZ

Monday, July 13, 2009

BZ....Malas Update..Penat

Lama tak update because sangat penat dan bz dan penin..
so aku letak jer gambar2 yg berkaitan dengan minggu lepas..
Mula2nya, dak eesya pas balik dari kl sehari dua, telah cir*t bir*t..aduiii....risau dibuatnya...takut ler plak rotavirus ke apa...patutnya nak pegi cousin encik pejoi bertunang pun tak jadi..sbb dia muntah sampai lembik on the way tu..terus patah balik..bawak gi Hope.. main elok ler plak kat situ...

encik pejoi tgh bz tepon opis kata tak jadi pegi OT sbb bawak anak ke spital...si eesya lak suka hati main kat situ sampai doktor panggil pun tak nak masuk...alhamdulillah, lepas 4-5 hari, dah ok...

ni pulak munif rayyan..tak sure ejaan betul ke tak..tapi minggu sudah jumpa baby munif ni...bapanya satu opis ngan aku merangkap sifu aku bab2 lotus notes ni...

ini ler encik sifu aku yg banyak memberi tunjuk ajar sbb pengalaman beliau sangat meluas pasal lotus notes...seiras tak? tak kan? hahaha...sbb munif ikut mak dia rasanya..sorry aaa amran..hehehe..takpe, nanti dpt baby gurl mesti ikut muka amran lak..kui2...

ini pulak athirah...entry sebelum ni pun ada gambar athirah kan...athirah dtg melawat maksu ana yg sambung master kat usm nih...maksu ana stay kat umah kitorang sementara dpt hostel.. so eesya pun dpt new friend..hehe.. so takde aa boring sangat balik umah ngadap kartun ngan muka mama dia jer..pastu maksu ana dah dapat hostel, kembali ler sangap di rumah ngan mama jer...hehehe...~

2 comments:

  1. xnk cter yg eesya rndu kami sgt2???
    hahaha
    bgga3

    ReplyDelete
  2. arghhh...malas...wahahaha...
    kan dah kata malas update..
    yg ada gambar jer baru ingat kejadian..
    kakakaa...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails