EESYA

AARIZ

Sunday, July 19, 2009

Terima kasih Auntie Kekda n Auntie Lyd..

Ke hadapan Auntie Kekda,

Mama kata, dulu masa mama saya pregnantkan saya, mama saya mmg mengidam giler nak makan boston cream..tapi apakan daya, dunkin donut tak nak bukak cawangan kat penang walaupun mama saya dah beberapa kali merayu kat ceo nya supaya bukak...jadinya mama saya hanya menyimpan rasa...

Sehinggalah....
mama saya ym2 dgn auntie dan tercakap yg beliau mengidamkan boston cream itu..dan dengan tidak disangka2, auntie kekda yg baik hati telah mengtravelkan sekotak 12 ketul boston cream dari KL ke Penang khas kepada mama saya melalui auntie Lyd yang baik hati..(auntie lyd baik hati kerana sanggup hantar kat mama saya walaupun tidak kenal mama saya ketika itu...) lalu langsailah kemengidaman mama saya itu..

Tapi sekarang...
mama saya sangat terharu kerana saya juga suka makan boston cream...walaupun terpaksa berebut dengan saya, tapi mama kata ini adalah hasil jasa auntie kekda dan auntie lyd yang telah menjadi penyumbang faktor kesukaan saya kepada boston cream...thanks to both the generous n baik hati aunties...


I Lurve Boston Cream...

p/s: kekda....ko laaa punya pasal ni....hahahaha

3 comments:

  1. hahahahhahahahhahahahhaha..
    aku laa kan yg jadi faktor penyumbang eesya ketagih boston cream.
    itu hari ko yg ckp nak asuh anak ko supaye ada taste western..jgn nak ngelat eh..
    hhahahah

    ko nih dah selewengkan fakta ni mash..
    dalam kotak tu aku igt ade seketul dua je kot boston cream..itu pun yg last kt kedai.
    seb baikkk ade ;D

    nway, sgt terharu dgn surat eesya ini (wpun snaqnye mama dia yg tulis).
    seb baik ayaq liuq hang x meleleh kempunan eesya oiiii~
    berebut tu berebut jugak,
    tp jgn sampai tarik rambut anak-beranak dek kerana boston cream..hahahahha

    ReplyDelete
  2. kekda ~ a'a....baru aku ingat...beberapa ketul boston cream disulami dgn bende2 lain yg aku tak makan pun..hahaha...nak buat camne..aku lupa nak amik gambar donut tu masa tu....

    masa eesya makan boston cream tu mmg aku duk gelak dah...dah ler panjat meja amik sendiri..siap bukak kotak semua sendiri ko tau...saba jerler...

    skrg mmg kalau gi donkin donut, semua dlm kotak tu boston cream jer untuk mengelakkan perebutan kuasa abah, mama dan eesya...wahahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails