EESYA

AARIZ

Wednesday, May 6, 2009

anak aku yg jetlag tak abis2...

huwaaaaaaaaaaa...ngantuk...boleh lak si eesya ni jetlag lagi? tetiap malam tak tido sampai pukul 4-5 pagi? tak mereng aku? huhu...tido aa eesya..mama tatau nak nyanyi lagu apa dah..abih semua lagu twinkle2 little star, baba black sheep, sepohon kayu, itsy wincy spider dan adik beradiknya mama dah nyanyi..sampai dah jadik komposer lagu sendiri dah..tak tido2 lagi..huwaaaaaa...

ni budak buat muka naughty...dah ler jetlag..geget kang pipi tu kang..haaa..baru tau...

budak tecit jalan2 kat london..tgk tower bridge..london bridge..nyanyi2 sambil makan aiskrim..nyanyi lagu london bridge is falling down..falling down..falling down..haha

budak tecit dan mama budak tecit dan maktok budak tecit..3 keturunan..kat big ben..skali silau daaa...

budak tecit kene tambat sbb naughty sangat masa tgh tunggu train underground..

budak tecit suka hati jalan sorang2 kat depan national gallery...

mama budak tecit yg dah tak jetlag..tapi tak leh tido sbb anaknya jetlag..kat eye of london..

mama budak tecit dan budak tecit pakai baju tido kat marble arch..eesya kene usung dgn pyjamas sbb tgh tido..haha..

tolong ler doakan anak saya tak jetlag dah..dah baper malam tak tido dek penangan dak kecik ni..huhu...ada ubat ke nak kasik ilang jetlag?

2 comments:

  1. amboi seronotnyer mereka..ghege..hubby ko xikut ek?cian kena tinggai

    ReplyDelete
  2. hehe...dia yg tak nak ikut..aku ajak beriya dah..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails