EESYA

AARIZ

Saturday, May 7, 2011

Happy Mother's Day

Tahun ni 1st time Mother's Day dapat kad ucapan dari anak sendiri... Sebelum2 ini adalah dibelanja makan oleh abah si anak jer sebab anak tatau apa lagi kan... Hehe...


Kad Ucapan... Cikgu tolong buat.. Eesya yg kaler...


Bahagian dalam kad... Eesya kata "I write the I and U.. Then teacher help me to draw the love.. Then I colour inside the love.."


Bunga straw... Nampak cam cupcake eh? Hehe... Eesya kata "I help teacher only... I cannot use scissors.. Dangerous.." Hehe..


Sangat excited tunjuk kat semua org artwork yg dia buat.. Tapi pastu berebut pulak dengan mama sbb mama kata kad dgn bunga tu mama punya.. Dia suh share-share dengan dia pulak.. Hehehe.. Tapi pastu bila abah dia balik keje, abah dia tanya untuk abah takde ke? Dia kata "Abah punya takdak.. Mama sajay.. " Kekeke.. Abah dia kata nak tunggu Father's day nak tgk dapat ke tak kad dari dia.. Lawak.. Abah dia sudah jeles.. Hahaha

Sayang Eesya banyak sangat... Thanks Allah for giving me this great gift and opportunity...

1 comment:

  1. wah bestnya dapat card mother's day!!!

    simpan mash jgn x simpan.. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails