EESYA

AARIZ

Tuesday, May 24, 2011

Ko ingat mak ko ada kilang eraser ke?

Korang rasa, apa perasaan kalau beli satu benda kat si anak.. Pastu lepas sehari dah hilang? Tak kira laaa benda tu mahal ke murah... Sebab dah jadi 2 kali... Aku jadik tension... Ni kali ke-2 si Eesya hilangkan pemadam dia kat school... Bila balik, check dlm pencil box dia.. Dah takde.. Hari tu masa dia pegi sekolah esok tu, aku dah pesan dah suh cari balik...

Masa amik dia balik dari school...

Mama : Eesya, u still didn't find your eraser yang tinggal kat school tu ke?

Eesya : No... Dah ilang dah..

Mama : Hmm.. Next time I don't want to buy anything for you..

Eesya : Why?

Mama : You always lost your things at school.. Baru bawak sehari jer dah hilang...

Eesya : But I didn't lost my sharpener what? My ruler also still got what? Also my pencil still got two what?

Hahahaha... Adeh... Dah pandai menjawab laa pulak... Pastu duk WHAT? WHAT? pulak kat blakang tu... Sabaq jer ler...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails