EESYA

AARIZ

Sunday, April 26, 2009

Jalan2 Hay on Wye..

Hay on Wye ni satu tpt yg glamer pasal perkampungan buku... cam satu village ni kita masuk setiap rumah tu semua jual buku atau kedai2 lain..tapi banyaknya buku ler..


Hay Castle

Mama depan hay castle..

Perkarangan Hay Castle..

buku2 ni ambil jer yg mana berkenan..pastu masukkan duit dlm tpt yg disediakan..

eesya penin dikelilingi buku2 dalam salah sebuah rumah yg jual buku..3 tingkat rumah ni semua buku jer..hmm..

kedai yg kakak aku berkenan satu cincin silver...silalah belikan yer abg iparku...haha

kat depan kedai souvenir..

posing sebelum balik..

apa yg dibeli kat sini...idaklah aku ingat...haha..maktok jer beli buku2 kot..mama kan tidak berminat dgn buku..jalan2 amik gambar jer ler..

3 comments:

  1. wow.. bestnya.. nak buku merata tempat ada ekkk... kalau kat malaysia mau hilang dah kot...

    ReplyDelete
  2. buku2 tuh flat price ke, harga lain2 ke, or ikut harga sedekah je?

    ReplyDelete
  3. diarihatiku~ hai...a'a..merata ada..kalau kat malaysia, slamat dah tinggal rak buku ape lastnye..haha..

    ayda..~ suka hati ko nak letak baper..tapi yg malas tu duit tu semua masuk church..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails