EESYA

AARIZ

Tuesday, April 21, 2009

Budak Eesya yg disogok..

Oleh kerana eesya dan si ibu (atau panggilan eesya "abuuuu") tidak pernah berjumpa face to face melainkan face dlm webcam, makanya si ibu eesya agak excited utk jumpa eesya.. bila kitorang sampai umah si ibu ni, penuh macam2 toys yg dah diprepare utk make sure eesya suka kat dia..hahaha..


Eesya tgh mengajar ibunye camne nak main toys..ibunya tau beli jer..tak tau main.. :p oleh kerana sogokan yg diberi agak lumayan, eesya mengambil masa 3 hari utk kiss si ibu.. (lamanya...mungkin eesya try testing market..kot2 lagi lama lagi banyak toys dia dpt..hahaha)


Budak eesya masa ni tgh main..tetibe amik hp mainan tu..cakap "aloooo abah!!~" huhu..tetibe rasa cam syahdu lak..si anak rindukan abahnya...mamanya? apakan lagi...i miss u abg...


Bergumbira di samping rakan2 dan taulan.. itu baru 1/4 jer dari jumlah keseluruhan sogokan k..


Yg depan sibuk buat phd toys..yg blakang bz buat phd engineering..hahaha


Muka berlagak tak nak kasik org pinjam toys dia.. Blakang tu adalah setimbun sogokan baju bajan si Eesya...TQ naa ibu..Eesya luv u so so much..Yes she does...Yes she does..Hahaha..Mama lak terpaksa buat pengakuan ikhlas bagi pihak si Eesya...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails