EESYA

AARIZ

Thursday, April 16, 2009

Eesya journey's

Entry ini adalah khas utk abah eesya..jadik org lain yg nengok asyik2 gambar kitorang jer..mintak mahap yer...mmg nak update abah eesya dgn info2 terkini...

Alhamdulillah sepanjang flight 13 jam tu, eesya sangat ok..takde nangis2..takde meragam..until the last hour...mungkin dia dah boring sangat..besides she vomitted, and bocorkan pampers dia twice..lain2 was ok..hehe..13 jam tu tak terasa sbb ada eesya...


eesya met a new friend..amy...on the plane...amy sangat cute...thanks to amy, eesya agak behave dlm flight tu sbb ada kawan..


eesya dalam bassinet..penuh dgn toys baru nak duduk dlm tu..


posing dgn her fav baby..


kat hotel pepagi buta..kul 3 pagi dah bangun..yer ler..kalau kat malaysia dah kul 10 pagi..mama takde keje..mula ler bagi eesya pakai baju bukan2..haha..


mama n eesya kat luar stonehenge..masa ni sejuk sangat for us yg baru sampai tak sampai 24 hours..


kat stonehenge..tapi malas masuk..sejuk giler...eesya menggigil2...nak sebut bird pun jadik cam gagap.."be..be...bebird!!" hahaha..


tok ayah, eesya, maktok n mama.... banyak sheep kat blakang..tapi kecik beno..


tok ayah, eesya yg dah menggigil takmo tgk kamera..maktok, ibu eesya...dan baba the black sheep..hahaha

*to be continued....

3 comments:

  1. ko melencong ke mana tu?wahh jelesnyer

    ReplyDelete
  2. salam.... mama eesya pi mana ni??

    ReplyDelete
  3. hai elyn..mama eesya dan eesya dtg tgk ibu si eesya kat cardiff..

    juliana~ aku melencong jalan2 cari makan..hehe..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails