EESYA

AARIZ

Friday, April 24, 2009

Pemandangan..

Hari tu ada chance nak gi jalan2 pegi Hay On Wye..satu tempat yg glamer pasal 'perkampungan buku'. On the way ke town tu, banyak sangat tpt yg aku tgk cam best jer pemandangan..so kali ni update gambar pasal pemandangan jer..nanti kang baru update pasal Hay On Wye tu..
eesya dan mama jalan2 tgk sheep..banyak tul bebiri kat sini..wales terkenal dgn bebiri ni..aku pun tatau sbb apa sbb aku malas nak baca sejarah dia..dari jauh kengkadang nampak bebiri ni cam ulat buah..hahaha
eesya kagum giler tgk bebiri...siap jerit2 "sheep!! sheep!!" semenjak dtg sini, mmg pandai cakap..agaknya mmg umur dia duk parrot org lain cakap kot..semua kita cakap dia ikut..
mama...banyaknya sheep..
eesya dan maktok posing kat tepi ladang sheep..
eesya, mama dan maktok berhenti tangkap gambar kat tasek ni sbb nampak cam cantik jer tasek ni..tapi masa ni sejuk, so aksi cam ntah hapa2 skek..hehe..
eesya meragam tak nak duk dlm carseat..
ibu dan maktok yg posing konon2 nak bg nampak bukit kat blakang..tapi aku nampak cam semak jer..haha
ibu posing dgn rumah apa ntah blakang tu..

gambar cek yg latest yer abg ayang..hehe..
so later i'll update gambar kat hay on wye tu yer..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails