EESYA

AARIZ

Thursday, November 17, 2011

She's singing a chinese song!!~


Balik2 semalam dari keje, Eesya kecoh nak tunjuk something... Since performance kat school dia hari Ahad ni, tetiap hari ada jer step dancing yg dia tunjuk kat kitorang... So cam hari2 duk gelak golek2 kat dia... Tapi semalam punya is different...

She's singing a chinese song!!!!~


Seriously aku cam tak percaya telinga sendiri.. Hahaha... Sbb sehari sebelum tu tak dengar sepatah apa pun pasal lagu nih, maknanya dia baru jer blaja kat sekolah pagi tu.. Terus balik2 dah boleh nyanyi... Macam nak golek2 tak percaya...

Dah laa mama sepatah pun tak faham.. Pastu dia laa yg translate... There are 2 tigers.. 1 doesn't have eyes.. The other one doesn't have tail...


Pastu dah tanya kat my chinese cousin, betul ke dia nyanyi and translation tu, my cousin cakap betul sangat laa tu.. Cousin aku pun excited... Siap share tunjuk kat adik beradik dia semua.. Hahaha.. So nanti Maira and Eesya can be the representatives laa bila family gathering.. :p

I'm so proud of you Eesya... Tak sabar nak pi tengok performance dia hari Ahad ni... Walaupun kena bayar beratus semata-mata nak pi tengok performance tu pun mama redha ler... 


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails